Skip to content

Rutger Prent (GoFastForward): “Ga uit van een worst-case scenario”

Geen artikel meer missen?

Meld je aan voor onze updates en ontvang iedere week de laatste artikelen via e-mail. Meld je aan

GoFastForward helpt ondernemers bij het opschalen van hun bedrijf. Rutger Prent, oprichter van het bedrijf, zag de moeilijkheden die de coronacrisis veroorzaakte bij zijn klanten met lede ogen aan.

In deze video beantwoord Prent de vragen van Jos Maassen (oprichter Make Marketing Magic) over hoe zij zelf bij GoFastForward met de crisis zijn omgegaan. Ook geeft hij enkele tips aan ondernemers over hoe zij deze crisistijd kunnen overleven. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het begint bij een noodplan dat uitgaat van een absoluut worst-case scenario.

Wil jij jouw wekelijkse portie contentmarketing in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Auteur: Mandy Kraakman

Mandy kwam na het afronden van de master Taal en communicatie na enige omzwervingen in Azië en Amerika terecht in haar huidige functie als contentmarketeer en copywriter. Deze reislustige schrijfster heeft dan ook niet voor niets gekozen voor het specialisme Travel. Ook schrijft ze met even veel enthousiasme over Employer Branding en Contentmarketing.

Mandy Kraakman

LEES OOK DEZE OPINIES

Drie vragen aan … Bianca Zwart, oprichter I Rise Speechwriting

Bianca Zwart, eigenaresse van Black & White Communications, is naar eigen zeggen al haar hele leven gefascineerd geweest door woorden en de impact die ze kunnen hebben. Toen zij haar

Next level marketing gaat BoxBites nóg succesvoller maken

Het e-commercebedrijf BoxBites, dat gezonde snacks verpakt als brievenbuspakketjes, bouwde de afgelopen jaren aan naamsbekendheid met onder meer influencermarketing, onderzoeken en acties op social media. Nu is het tijd om

Duurzame employer branding door solidair werkgeverschap

Juist in deze crisistijd kun jij werken aan een duurzaam employer brand. Platform WieZetJijopEen.nu roept bedrijven op om hun werknemers op de eerste plaats te zetten.